Obvestilo za Vse člane in članice RD Ljutomer

.

Obveščamo  Vas da termin za podaljšanje letnih ribolovnih dovolilnic, ki bi moral bi ti v nedeljo 27.12.2020 odpade,termina 9.1 in 10.1.2020 pa za zdaj ostajata.

Veljavnost letnih ribolovnih dovolilnic za leto 2020 se podaljša do 11.1.2021, tako da lahko do tedaj lovite z starimi ribolovnimi dovolilnicami.

Vseskozi smo bili prepričani da se bodo ukrepi skozi praznike vsaj malo omili, vendar so se še poostrili tako da obnove dovolilnic v tem 1 terminu ne moremo nikakor izpeljati, razmišljali smo tudi o varianti preko pošte, a je kup administrativnih zadev, ki jih je težko rešiti, za tiste, ki bi želeli imeti letno dovolilnico prej ali ob sredah ko so uradne ure od 17-19 ure,pokličite 041 676 923 in se bomo dogovorili za invidualni sprejem, da ne bo gužve, ravno tako naj pokličejo vsi tisti ki ste klicali za novo članstvo, ker je nekaj več administracije se bomo dogovorili za termin.

Prosimo, da obvestilo sprejmete z razumevanjem, enostavno so taki časi ko država spreminja pravila skoraj vsak dan, vodstvo RD Ljutomer vam želi lepe praznike, obilo ribolovnih užitkov ob vodi v letu 2021 in pa predvsem ostanite zdravi.

 

DOBER PRIJEM

Na vrh strani